Hírek

2022.01.06
Az újévi nagy fóliahatározó

Ami lényeg, hogy valamilyen módon védjük drágán megvásárolt eszközünket!

Amikor egy képernyővédőt vásárolunk, akkor sokunkban felmerül a kérdés, hogy melyik az, amelyikre nekünk szükségünk van? Vegyek egy üveget vagy egy hagyomásos fóliát? Melyik véd jobban? Védi az egész felületet vagy csak a sík részeket? Az egyik 1-2 ezer forint a másik meg 6 ezer? Miért? Erre keressük most a választ és segítünk a termékek közötti eligazodást.

Hagyományos fólia

A hagyományos fólia remek megoldás abban az esetben, ha alapesetben tokban hordjuk a telefonunkat és csak használatkor vesszük elő. Vékonyabb, mint bármelyik üveg, de az ellenállósága is gyengébb. Fontos, hogy egy csomagban két darabot kapunk. Egy átlátszó és egy matt fóliát. A matt előnye, hogy nem látszik meg rajta az ujjlenyomatunk. Fontos, hogy ezek a fóliák csak a sík részeket védik, így a telefon ívelt részeit nem fedik. Felhelyezésük viszonylag egyszerű, sok esetben otthon is megoldható.

3D Expert teljes képernyős 0.2 mm vastagságú fólia

Ezek a fóliák nagyobb terhelést, használatot bírnak. Fontos, hogy a telefon sík és döntött - akár - merőleges felületeit a képernyőn is védik. Ezeknek a fóliáknak a felhelyezése gyakorlatot igényel, így nem javasoljuk otthoni körülmények között vagy kevés gyakorlattal megpróbálni a felhelyezését. Ezek jellemzően magasabb árfekvésű termékek

   

Üvegfólia - belépő szint

Az üvegfólia magasabb karcállósággal rendelkezik, mint a hagyományos fólia, így ezeket azok vásárolják, akik aktívan használják telefonjukat. Lényeges, hogy ezek vastagabbak, mint a hagyomásnyos fólia, így ha valakit zavar, hogy kiemelkedik a képernyőjén egy plusz felület, akkor a fólia vásárlását javasoljuk. Az alap üvegfólia alacsony árfekvésű. Ezek a termékek csak a telefon sík felületét védik, így azokhoz az alap és középkategóriás telefonokhoz javasoljuk, ahol nincs a kijelzőn ívelt, döntött felület. Felhejezése nem ígényel különösebb szakértelmet.

         

 

Üvegfólia - extra minőség

Ezek a üvegfóliák a kiváló európai gyártó termékei. A milliméter pontos, csúszásmentes illeszkedést plusz ragasztóréteg teszi még biztosabbá. Fontos, hogy ezek a termékek is csak a sík felületet védik, az ívelt részekre nem nyújtanak védelmet. Felhelyezése minimális gyakorlatot igényel.

Üvegfólia - extra minőség, BacteriaFree

A fent bemutatott üvegfóliának egy cink-oxid réteggel bevont verziója, ami csaknem 100 %-ban csökkenti a képernyőn lévő baktériumok számát.

Üvegfólia - extra minőség Edge3D

Extra üvegfólia, extra védelemmel. Az összes olyan modellhez ajánljuk, amelyik kijelzője döntött, lekerekített, merőleges élekkel került kialaításra. Az üveg sarkai színes élekkel vannak ellátva, hogy jobban illeszkedjen a készülék eredeti megjelenéséhez. Japán, hajlékony üvegből készült, amelyet a lehető legjobb paraméterek elérését biztosító hőmérsékleten 3 lépcsős edzési folyamatnak vetnek alá. Oleofób felülettel ellátott, amely lehetővé teszi az ujjlenyomatok és foltok könnyebb eltávolítását, és javítja a kijelző érintésérzetét. Felhelyezése nagyobb gyakorlatot igényel.

 

Webáruház készítés