Termék részletek


HOFI Hybrid Glass üveg képernyővédő fólia - Apple Watch Series 4/5/6/SE (44 mm) - black

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
HOFI Hybrid Glass üveg képernyővédő fólia - Apple Watch Series 4/5/6/SE (44 mm) - black
1 999 Ft
- Vékony, mindössze 0,3 mm-es és teljes képernyős lefedettséggel rendelkezik, ami szinte láthatatlanná teszi a Hofi Hybrid üveget.
- A felhasznált kerámiabevonatoknak köszönhetően a keménység 7H-os szinten van.
- Az üveg és fólia hibrid együttes tulajdonsága, hogy nemcsak a nyomásnak vagy karcolásoknak való nagy ellenállást jelentik, hanem a teljes érintésérzékenységet, valamint a kép tökéletes átlátszóságát és telítettségét is.
- És végül, de nem utolsósorban a termék legnagyobb előnye - nem törik össze és nem morzsolódik, ellentétben a hagyományos edzett üvegekkel!


HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ

- Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.

- Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá. - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk.

- Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre. - Véletlen se fogjuk meg ezt a \"tapadós\" felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak.

- Óvatosan engedjük rá a készülékre.

- Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre.

- Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.

 • Gyártó
  HOFI
  EAN
  5906735416251
  Készülék gyártó
  Apple
  Anyaga
  Hibrid üveg
  Egyéb tulajdonságok
  44 mm
  Készülék gyártó
  Apple
  Óra típusa
  Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6, Apple Watch Series SE
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  FN0012
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés